Kap ulja za more zdravlja
 

Karakteristike

Hladno prešano bučino ulje Aurora bogato je esencijalnim masnim kiselinama, proteinima, vitaminima (A, B1, B2, B6, E, C, K) i mineralima (željezom, magnezijem ,fosforim, kalcijem, kalijem i cinkom). Svaki od ovih sastojaka djeluje pozitivno na mnoge tjelesne funkcije, pa je ulje Aurora visokokvalitetna namirnica koja je neophodna u svakodnevnoj prehrani.

Ulje Aurora će školarcima i studentima pospješiti sposobnost učenja i koncentraciju. Pozitivno djeluje na vid, čvrstoću zuba i kosti, te na ten kod djece i problematičnu kožu kod adolescenata. Djeci i mladima je potrebno pri obrani od UV zračenja i izlaganja zagađenom zraku. Također poboljšava imunološki sustav, a osobito je važan izvor vitamina i minerala kod intenzivnog bavljenja sportom.

Bučino ulje Aurora saveznik je svakoj ženi u „anti-aging medicini“ jer pomaže pri usporavanju starenja kože dajući koži mekoću i elastičnost. Vitamin E kojim ulje Aurora obiluje odstranjuje toksine iz organizma i učinkovito se bori protiv celulita. Redovita konzumacija bučinog ulja pozitivno djeluje na raspoloženje i ublažava stres.

Hladno prešano bučino ulje Aurora pomaže kod smanjenja razine kolesterola u krvi, pospješuje cirkulaciju, smanjuje rizik od bolesti srca i krvnih žila, pomaže kod bolesti prostate i urinarnog trakta, daje koži mekoću i elastičnost, jača imunitet i lako je probavljivo

Bučino ulje Aurora namijenjeno je osobama čiji je stil života zdrava prehrana, osobama koje imaju zdravstvenih problema, gurmanima koji uživaju u čaroliji okusa i idealan je poklon za one koji vole darivati originalno i kvallitetno!

Za blagotovrni učinak dovoljno je redovito konzumirati 1-2 žlice bučinog ulja Aurora dnevno!

 

 
 

Dizajn: ColorUnit | Programsko rješenje: ČuBraD