Zato što želimo zdravlje svojim najmilijima, baš kao i Vi
 

O nama

Naše obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo nalazi se u selu Crnac nedaleko Siska. Bučino ulje Aurora proizvodimo u našoj mini uljari vrhunskom tehnologijom hladnog prešanja iz najkvalitetnijih koštica buče golice koje sijemo na vlastitim oranicama.

Prvi smo u Sisačko-moslavačkoj županiji, a možda i u Hrvatskoj, započeli s proizvodnjom hladno prešanog bučinog ulja - novog, ukusnog i zdravog proizvoda kojeg je do tada bilo teško pronaći na našem tržištu. Imamo malu, ali ekskluzivnu proizvodnju pri čemu pomno pazimo na svaki korak u proizvodnji, od njive pa sve do stola. Cijela obitelj je uključena u proizvodnju bučinog ulja i proizvoda od bučinih koštica.

Puno smo truda i strpljenja uložili u promociju našeg proizvoda jer većina ljudi nije bila upoznata s time koliko je hladno prešano bučino ulje zdravo, a posebno nisu razlikovali topli postupak od hladnog postupka prešanja bučinih koštica.

 

 

S Vama želimo podijeliti bogatstvo vitamina, minerala, mirisa i okusa koje naše bučino ulje Aurora nudi i istaknuti važnost upotrebe bučinog ulja u svakodnevnoj prehrani. Zašto?

Zato što želimo zdravlje svojim najmilijima, baš kao i Vi.


 

 
 

Dizajn: ColorUnit | Programsko rješenje: ČuBraD